Wednesday, 9 August 2017

Penting tak Warmer / Penghangat Susu ?

Assalam wbt

Betul ke warmer tu penting? Bagi aku, warmer tak penting pun.. kami beli yg camni...


Bagi aku, tak penting langsung.. sebabnyaaa,, dengan air panas lagi senang nak menghangatkan susu ebm.. serious talk ! Aku prefer air panas. Takdelah amek masa lama sangat. Ambil air panas pun dari cerek / atau kami guna coway. Masa pun lagi jimat compared to warmer. Take time sangat nak panaskan. Dekat 10 minit pun so so aje.. hehe.. better sentiasa bawa air dalam flask / termos aje utk buat susu formula atau utk panaskan ebm...

Okey, semoga bermanfaat mana tau ada yg teringin nak beli ke. Yg aku punya pun nak letgo tapi takde orang beli lagi. Hahaha

No comments: