Saturday, 1 March 2014

Sembuhkan Luka Selepas Bersalin dengan House of Healing

Assalam wbt

Aku baca kat satu blog ni.. Bebelcinta guna Gamat drp House of Healin product boleh sembuhkan luka dengan cepat.. maka aku pon korek2 kat tenet mane terdapatnye kedai ni di sungai udang melaka... gugel nye gugel... aku jumpe la kat sungai udang.. kat arked mara berdekatan dengan klinik kesihatan sungai udang... dekat je rupenye...

ini die bende nye...


























ade banyak jenis... selain rejusol... tapi yang ni orang tu cadangkan..sok baru nak start minum... makan 2 tablespoon (ukuran) before sapan and dinner... mase lapao la ni.. ok rege die RM73... ok la.. not bad..ade gak ubat sapu luka tapi aku x beli.. mak aku cakap mahai sangat....

gamat ni ade la jenis lain cam zaniplus, gamogen, zaniton,rejusol etc... aku ade la die nye pamplet tapi tak berkesempatan lagi nak baca... so hopli luka makin sembuh...


Sekian, thanks.....