19 Nov 2019

Review dan Menu Sopoong Central I-City Shah Alam

Assalam wbt dan Hi.

Pada bulan lepas, kami makan di Restoran Sopoong iaitu menu berasaskan makanan Korea. Pada mulanya kami ingin makan di Restoran Kyochon tetapi menunya tidak memuaskan hati dan apabila kami ingin memesan makanan, katanya makanan itu tidak boleh disediakan dek kerana tiada telur pada hari tersebut. Selain itu, kami telah menempah meja terlebih dahulu tetapi apabila sampai di sana, meja tersebut tidak dirizab sama sekali. Semoga Restoran Kyochon Central I-City Shah Alam boleh memperbaiki servis yang diberikan.

bergambar kenangan di dalam Sopoong haha


bergambar dengan semua

Mari kita kembali pula kepada cerita Restoran Sopoong. Servis yang diberikan memang tiptop saya kirakan kerana tidak sampai 5 minit, makanan pertama sampai ! terkejut kami. Kami datang seramai 7 orang dan 7 orang memilih menu yang berbeza tetapi tempoh menunggu tidak lama langsung! Malah, staff mereka juga mesra sangat. Tempat duduk tidak banyak tetapi kami tidak menunggu lama. Kami beri 5 bintang! haha....

Menu adalah seperti di bawah.
menu yang saya pilih. maaflah saya lupa nama dia. haha

menu pertama yang sampai!

Akhir kata, tempat ini boleh dikunjungi lagi pada masa akan datang. Terima kasih buat Aishah kerana sudi membelanja kami semua! Semoga bertambah-tambah rezeki.

No comments: