Monday, 5 June 2017

Restoran Sukiya Makanan Jepun di IOI City Mall

Assalam wbt

Kalau terasa nak makanan bajet untuk makanan jepun, boleh try kat sini. Harga berpatutan. Set untuk nasi bersama air dalam RM16. Dan kuantiti cukup untuk kenyang. Saiz mangkuk ada tiga jenis, kecil sederhana dan besar. Contoh saiz boleh toleh ke arah kaunter ye..

Sesuai tak makanan ni utk anak? Jawapanne ye, utk anak yg dah boleh makan nasi ... Sedap kot. Kenyang Alhamdulillah syukur nikmat. Jimat dan berbaloi. Tempat duduk luas juga lah, tapi time pack tu, boleh tahan ramai gak..

Oh ye, lokasi di ground floor sebaris dgn kfc. Gerai sebelah dia apa tu akux ingat. Lama sgt dah. Hehe...



Selamat mencuba ye.... Terima kasih

No comments :