Thursday, 15 June 2017

Handphone Xiaomi 4A Ada Feature App Lock

Assalam wbt

Kalau tengah mencari handphone yang ada feature apps lock iaitu nak lock apps tertentu, tak bagi anak bukak, tak bagi sesiapa bukak, boleh lah guna feature ini. Sudah ada siap2 dalam setting. Tak perlu download extra app or setting lain... Mudahkan ??

Nampak tak "app lock"

Okey, create pattern yg kita nak 

Pilih apps yg kita nak lock. Macam aku apps paling bahaya tiga ni je. Nak elakkan dak kecik dua ketul tu bukak. Hahahahaha.. yeahh skarang takleh nak dail sesuka hati.. takleh bukak utube sesuka hati yeayyyya

Jadi boleh lah beli handphone ni di kedai berdekatan. Haha. Harga RM509, basic 2GB RAM n 32GB ROM .... 

No comments: