Friday, 17 November 2017

Nan Cheese Sedap di Restoran Hakim, Seksyen 7 Shah Alam

Assalam wbt

Kami makan di sini semalam. Roti nan cheese sangat sedap!! Lagi-lagi kuah yg color hijau itu. Kami makan dengan ayam tandori sekali. Itu pun sama sama sedap. Naqib Nasuha laju saja mengunyah. Sepinggan lagi, kami order roti bom. Air sirap limau dan air limau. Total RM16. Okey juga kan?

Oh ya, nak bagitahu juga, restoran ini telah mencapai tahap kebersihan gred A. Wah.. aku tak nampak bersih sangat tapi maybe bersih di dapur kot. Haha. Okey kat mana? Kalau orang Shah Alam senang, restoran ini terletak di belakang Unisel Seksyen 7. Kalau orang bukan Shah Alam, waze dahulu Unisel then boleh bayangkan dengan peta kami kalau tak jumpa. Hehe.

Nah gambar.
Ini dia peta lukisan sendiri

Roti nan cheese

Roti bom

Okey selamat mencuba !!!! 

No comments :