Thursday, 27 July 2017

Daftar IC Anda Sebagai Touch n Go dan Boleh Dapatkan Account Statement

Assalam wbt

Rupa-rupanya boleh nak register IC sebagai touch n go dan dapatkan account statement dia. selama ni aku tak perasan pun...

okay cara dia, korang register dulu mana-mana kad touch n go yg ada.. (bukan ic).. then, guna pula ic sebagai touch n go.. automatic kad ic anda dah didaftarkan di bawah laman web www.touchngo.com.my

boleh tak register direct kad ic kat laman web tersebut? jawapannya tak boleh, sebab kita tak tahu nombor siri ic kita..

buka laman web touch n go. ada nombor siri kan?

nombor siri boleh didapati di bahagian belakang kad touch n go. kalau ic, nak tau daripada mana?

nah, (boleh zoom kalau x Nampak)... boleh klik statement lah kat situ. jadi takde masalah nak claim minyak kalau touch n go guna ic.... hehe..
 
 
noob betul selama ni aku tak tau! hahahahahahahhahaha

No comments: