Saturday, 8 July 2017

Beli Cadar Patchwork Murah di GM Klang

Assalam wbt

Ada orang kata beli cadar kat GM klang murah2 aje. Tapi bagi aku kalau beli borong memang murah. Tapi kalau beli satu aje takdelah murah sangat tapi okey lah.

Dah alang2 datang sini kena beli lah something kalau tak sesia je kan datang kan. Ahah. Jadi kami beli cadar patchwork murah. 3 in 1, dua sarung bantal dan 1 cadar saiz queen. Harganya RM45... Boleh dapat cecah RM40 kalau pandai tawar menawar.... Cantik.

Kat mana? Kat blok C GM Klang.kalau dari pintu masuk, eh memang boleh nampak lah signage bunting besar gilossss... Dia 1 level aje... Takyah susah payah. Nak dekat, parking kat bawah aje, kat depan Gm..kalau dari parking atas, jauh giler jalan kau...

Kalau kat Blok B, tingkat 5 ada jual cadar juga.. kalau yg 6 in 1, 4 sarung bantal, 1 bolster, 1 cadar queen, harga dia RM100.. nape mahai tah. Hehe..ini gambarnye...

Cantik kan? Mai datang beli.. sekiannn

No comments :