Sunday, 25 March 2018

Kedai Bundle Glenmarie, Shah Alam (JBR Bundle Shah Alam)

Assalam dan Hi


JBR Bundle memang sangat best!

bundle yang masih boleh dipakai. seluar jeans contohnya masih helok helok semuanya. RM5 sahaja satu helai. ada permainan budak-budak, ada pinggan mangkuk, baju budak-budak, kasut, tali pinggang... meh lah datang memeriahkan suasana. blazer atau baju coat lelaki dan perempuan juga ada. tak perlu tunggu kat pasar karat, boleh datang sini bila-bila masa. masa operasi sehingga 12 malam setiap hari katanya. kalau nak jual kat diorang pun boleh. diorang akan beli per kilo. (0172808651 - whatsapp)


Alamat : 
JBR Bundle, Jalan Penyelenggara U1/73, Hicom-glenmarie Industrial Park, 40150 Shah Alam, Shah Alam, 40150 Shah Alam, Selangor. (dari traffic light apartment tepi MSU boleh nampak kedai color oren)


Kalau malas nak google atau waze, kedudukannya adalah di traffic light shah alam ke glenmarie ( yg kalau pagi-pagi jammed gila yakmat) atau juga boleh bayangkan melalui gambar di bawah. masa pacik google capture tempat ni, JBR bundle belum wujud lagi..




Sekian terima kasih. 

No comments: