Saturday, 31 January 2015

Restoran Zautona , Nasi Arab KL Sentral

Assalam wbt
Okeh makan nasi arab kat platinum sentral. Camne nak gi? Dari kl sentral, sila ke arah kaunter tiket ktm antara bandar, ada pintu keluar ke hotel hilton or meridian tu kan? Okeh belok kanan, then ad eskulator tinggi..itu platinum sentral. Kat eskulator ade signage, SPAD.
Ok terus terus naik.then nampak ground, lapangan platinum sentral. Ok kedai zautonah tu di situ. Kalau x silap la nama nye kan hahaha.. Zaitonah ke zautonah. Aku pun lupa.
Makanan die memang bukan malaysian yg sediakan. Sedap sedap. Banyak2.. Tapi sedap lagi restoran sahara tent kat plaza massalam. Tapi worth lah nak mencuba. Harga rm15 dapat menu nasi arab plus lauk ayam. Plus air mango/teh o ais limau. Nasi shayama namenye kot.hahaha.. Tu pun aku lupe. Tapi xde kuah dal ke..kari ke.. Hahaha... X pedas. Tapi mayonis banyak !
Just in case nak cari nasi arab kat kl sentral. Ha kat sini lah. Tapi aku agak positif dorang x bukak waktu wiken. Sebab memang situ totally xde orang lalu kalau bukan orang kerja kat situ. Lonely sangat kedai tu pun.privacy boleh sangat la kat sini. Hihi.
Okey enjoy makan.

No comments: