Thursday, 7 June 2018

Sardin Homemade by Mama Nita, Putra Height

Assalam wbt

sesiapa yang teringin nak makan sardin home made, dan anda tinggal di kawasan USJ, Putra Height, Shah Alam, Puchong, bolehlah cuba #airtanganmamanita

Memang sedap !!

kalau ikutkan penutup pada gambar, expired date ialah dua bulan dari sekarang. lama juga!


dalam satu bekas ini ada 5 ekor ikan sardin. 

kalau nak makan, just panaskan sahaja, kalau nak tambah kepedasan, boleh tambah bawang dan cili. as if panaskan sahaja.. tahan jika disimpan di dalam peti sejuk. tiada bahan pengawet.... rasanya confirm lebih sedap kalau nak compare dengan sardin biasa yang harga RM6 ke bawah tu. atau boleh compete dengan Botan dan Adabi. cuma mungkin Sardin Adabi, dia ada rasa kari sikit. mungkin nanti kena buat review kat #mamanita .... itu pendapat aku lah. yang penting sekarang memang tak nak beli sardin dalam tin sangat sbb bahan pengawet banyak sangat.....

okay, kalau berminat nak tempah, boleh whatsapp #mamanita di sini 017-3175650 


Terima kasih. 

No comments :