Tuesday, 5 December 2017

Inner Nursing Selesa

Assalam wbt

Siapa tengah cari inner nursing? Inner utk breastfeed mommy. Inner ini bertujuan untuk melindungi aurat kita drp terdedah ketika sedang menyusukan anak. Kenapa nak pakai inner nursing? Sebab baju tiada nursing zip, anak-anak pulak taknak menyusu kalau kita pakai nursing cover. Itu tujuan utama kenapa kita nak beli inner nursing.

Jadi survey punya survey, jumpa dah. Harga dia RM28 untuk lengan panjang atau lengan pendek. Kira berbaloilah, sebab nak jaga aurat. Kadang2 segan bila selak baju, pastu nampak perut yg kadang2 gedebeh tu kan, ada kesan preggy dulu. Haaa inilah caranya. Hehe... Jom kita pakai inner ini supaya nampak lebih yakin bila menyusukan anak!

Boleh contact Nona.babyshop, whatsapp 0193168365. Okay saiz ada dua, S-XL atau plus size. Untuk size normal bawah 46 saya rasa muat guna. Saiz dada maybe dlm 38-40. Jadi untuk mommy yg saiz 34-36 tu mungkin besar jugalah. Walau apapun, kita rasa selesa sgt bila pakai. Kain pun jenis jersey. Takdelah panas betul. Ig shop ini pun selalu buat promo. Untung2 boleh dapat sehelai ialah RM15.

Okey, selamat membeli !!

No comments: