Monday, 20 February 2017

Nugget PRIDE Sedap Lagi Murah dan Banyak dalam Satu Paket

Assalam hi

Aku selalu tercari cari nugget yg murah, banyak, jimat dan yg penting sedap. Jawapannya, nugget jenama PRIDE !

Kalau kat 99 speedmart, harganya cuma RM10.90 tapi isinya 40 biji ! Eh banyak kot !! Selalunya tu, RM10 dalam 20 biji je kot... Ni makan sampai kenyang pun belum habis2. Banyak perisa. Ada tempura fish, tempura chicken, spicy, etc... Tapi dia ada banyak jenis nugget under Pride.. Yg aku maksudkan yg bentuk normal tu aje. Yg xde ibu roti tu..

nah gambar, sorry lah enpon aku takleh nak rotate. Hehe. Pastu aritu aku beli masa ada promo, dapat free hand towel. Saiz kecil je masa dapat, rendam 5 minit dalam air sejuk, pastu mengembang jadi towel. Wahhh hebat haha

No comments: