Sunday, 19 February 2017

Butik Dalila, Aeon Big Seksyen 24 Shah Alam

Assalam wbt

Butik Dalila, lokasi dalam aeon big seksyen 24 shah alam. Ada jual wide shawl serendah RM8! Pilihan banyak sangat color. Boleh beli borong. Borong shawl kat shah alam kan, tapi caranya aku tak tahu. Boleh datang butik tu sendiri..

Oh ye dorang takde online social media. Datang sendiri okey. Aku beli shawl RM8 ritu okey tebal. Tak menyesal beli. Then tadi beli yg RM10. Ada dua jenis, biasa dan instant. Tudung lain ada juga. Shawl bubble yg instant atau tak. Bawal pucci pun ada RM10 sehelai. Tudung sarung yg warna plain pun ada RM12 sehelai... Okey dah jumpa kedai best jual shawl yang murah kat shah alam. Mark this shop !

Actually aku xtau butik ke tak. Tulis je. Hihi.. K bai.

No comments: