Tuesday, 13 December 2016

Stroller Sweet Cherry Secondhand Untuk Dijual

Assalam wbt

Kami nak jual stroller

1) brand sweet cherry...

2) RM120 bayar dan bawa. Reason nak jual,, dah tak guna pun...

3) Saiz utk 0 bulan hingga 2-3 tahun, bergantung kpd saiz anak masing2..

4) Boleh gerakkan handle menghadap anak atau membelakangi anak...

5) kami boleh cod di area usj / subang jaya / shah alam

6) contact saya, fara, 0176806258

7) saiz stroller, bila dilipat, muatlah kt bhgn kaki co driver, kereta myvi, dapat bayangkan x saiz? Hihi

8) berat anggaran, orang jisim 50kg mampu nak angkat stroller tu dan bawak masuk ke dalam myvi...

9) stroller ada brek "P" ... Yela kalau taknak gerak boleh la tekan benda tu

10) stroller ada penutup yg memayungi anak.. Boleh adjust

11) stroller ada tingkap. Yela kalau anak x menghadap kita, ada la lubang / tirai khas utk tengok anak.

12) kedudukan anak boleh adjust tinggi, rendah, posisi baring / duduk etc

13) ada tempat letak barang, bawah tempat duduk anak. Ada tempat letak botol air, satu botol je

14) boleh muat dua orang ke x? Kalau anak2 bersila, ye boleh

15) boleh adjust roda stroller jadi rocker

Tu je kot..  Enjoy gambo. Ada gambo baby kami, contoh..

No comments :