Tuesday, 8 November 2016

Review Buku Sila Pukau Suami Anda Karya Syed Yusainee

Assalam wbt
Aku nak kenal attitude suami aka incik hubby lebih dekat. Maka aku gagahkan diri pergi mph dan beli buku "Sila Pukau Suami Anda" karya Syed Yusainee ... Buku berharga RM19.. Buku suami isteri. Kalau nak beli before kahwin, aku cam tak berapa galakkan kottt. Hihi. No offense k penulis.... Oh ye penulis ni dah kawen berbelas tahun lah. Jadi experience dia valid bagi aku!
Dan ini komen aku..
Buku ini tak sesuai dengan aku sebab bagi aku tujuan tulisan jika anda ada masalah dgn suami. Contoh
1) jika suami ada perempuan lain
2) jika suami suka makan kat luar
3) jika suami suka keluar dgn member balik lewat malam
4) jika suami suka berahsia, contoh taknak share wasap / tak bagi bukak enpon dia
5) jika suami baru berjinak2 nak ada perempuan lain
6) jika ada masalah nak dapatkan sesuatu drp husband. Contoh nak mintak dia belikan baju, barang kemas etc
Kalau hangpa ada masalah dgn husband macam kat atas ni, disyorkan beli sesangaat... Serious !! :)
Oh ya, aku dah beli lagi 2 buku drp PTS pulak. Haha. Nanti aku share juga. Kbai...

No comments: