Thursday, 29 December 2016

Material Kain Jenis Kashibo

Assalam wbt

Kalau pepatah cakap alah membeli menang memakai...

Aku beli jubah jenis kashibo.. Material jenis ni secara jujur aku macam baju kurung zaman sekolah dulu.. Plain licin... Best ke x? Bagi aku biasa. X berapa best. Sebab apa? Sebab .... Kalau kita dah banyak kali iron, nanti akan ada kesan iron tu. Berkilat2.., macam kalau kita selalu iron baju sekolah kita dulu... Dapat bayangkan x? Kalau warna gelap mcm hitam mmg x nampak. Aku beli warna ungu cair n hijau olive. Memang ketara gilee... Fikir dua kali nak pakai ke x...

Okey tu je nak cerita.. Sok tulis panjang lagi sebab sok last day 2016...

Terima kasih  

No comments: