Tuesday, 17 February 2015

Kain Candy Chiffon Full Lining Murah

Assalam wbt

Lame dah nak pos tapi lupa. Aku suka beli kain candy chiffon full lining. Makin murah now.

Kalau beli kat ellyzshop (nanti aku confirmkan nama ig nye) RM85 3 helai include pos. Murah kot. Ini sila compare di rate online okey. Kalau nak lagi murah tahap gaban, sila memborong di KWC or GM Klang or Masjid Jamek or pasar karat seksyen 13..

Aku beli dan die bagi salah lining. Half lining. So die bagi pilihan utk aku refund or tukar color lain. Servis sangat baik bagi aku. Suka la nak repeat2 order ni. Haha

Okey kalau yg dok jaoh2 susah nak cari. Pi la beli. Nanti aku update no phone sekali.

Sekian. Thanks

1 comment:

Anonymous said...

kalu EE.. mane2 pon leh pakai... asal ade elektrik kt tempat tu.. ade la kije tuk kite.. hahaa... pastu asal ade machine kat kampeni tu.. ade la keje gak tuk kite.. asal ade komputer je..ade gak la tu kije tuk kite... ok.. next posting aku nak share.. pebende lagi extra2 kokurikulum yg korang kene ade tuk survive di zaman serba canggih ni.. nie post 2012...... minta bg link