Tuesday, 17 April 2018

Beli Beg Quechue Decathlon Damansara

Assalam wbt

Dah lama teringin nak terjah Decathlon Damansara sebab kata banyak barang sukan yg affordable. Bukan murah okay. Mampu milik sahaja.😂😂

Tapi kami beli beg quechea yg tengah famous macam pisang goreng panas tu. Kat sini, sebuah beg berharga RM10. Yang saiz kecil sikit RM9. Kalau kat luar, harga jadi RM15 tapi still orang beli juga sebab susah nak jumpa kan. Kat shah alam, area giant seksyen 13, tesco, tiada orang jual beg jenis ini.

Parking boleh tahan banyak. Jadi jangan risau okay. Nak ke sini jalan agak bahaya kalau datang dari arah uturn. Hati2 okay. Then, parking boleh free kalau beli barang. Tiket parking sejam RM2 kalau tak silap. Heyyy RM2 pun duit tauuuuu....


Beza beli kat sini dengan yg kat luar sana. Ada tagging

Nah free saja bila beli barang

Excited kemain. Tapi cuma 10minit je. Masuk dalam kereta terus campak entah ke mana. 😁😂😂😂😂

No comments: