Monday, 8 January 2018

Beli Shawl dengan Zzescarf ig

Assalam wbt

Baru-baru ini, saya ada membeli shawl daripada ig zzescarf.


Saiz shawl Nailaa ialah approximate 2.0m x 0.7m, wideshawl lah kiranya. Berpuas hati dan kemas jahitan juga. Harga pun berpatutan sbb flowy sangat. Saya tak suka shawl jenis keras-keras ini. Walaupun cerewet tapi dapat beli yg consider murah is why not lah kan. Kalau anda duduk di kawasan Lembah Klang, harga shawl kat sini memang boleh capai RM6 - RM10 sehelai, cuma nak cari yg kita selesa tu susah sikit. 

Semoga terus berjaya okey... Terima kasih.





No comments: