Thursday, 19 July 2012

Burger Bakar kini berdekatan dengan LRT Cheras

Assalam Sume!...

Berita baik untuk penggemar burger bakar. Sekarang makin banyak cawangan. kalau dulu semua orang terpaksa beratur panjang kt seksyen 2 wangsa maju.. sekarang korang leh makan kat ampang... yang ni area die aku tak pasti sangat... pastu ade lagi cawangan kat puchong. dekat dengan bandar puteri puchong. lagi latest.. yang ni lagi canggih.. baru je dibuka...


Burger Bakar kini berdekatan LRT CHERAS! okeh camne nak datang sini? kalau naek LRT.. sila naek LRT STAR ke stesen cheras. turun je LRT.. lalu kt walkway.. then nampak la burger bakar.. sebelah ada restoran mamak name Azzahra.. pastu die berdekatan dengan Flat Sri Johor. Kalu sape2 yg naek kereta.. landmark berdekatan ialah SMK Seri Tasik, atau name die lebih tepat ialah Amber Plaza 1. Semalam aku dah try.. ok boleh tahan sedap la! :D aku beli burger bernama "Bini-biniku Gangster" RM8 la.. ni plus cheese. ok.. pengunjung belum ramai sangat sebab tak ramai orang taw lagi.. jadi kadar beratur tu sangat pendek dan masa menunggu singkat je.. hahaha...

No comments: