Monday, 20 March 2017

Komen Tak Bagus Pump On The Go Kelana Jaya

Assalam wbt

Ni aku nak cite bad review pump on the go. Asyik baca yg baik2

Last year bulan 4 aku beli kat sana... Dan aku memang ingat dia cakap kad warranty ada dalam tu.. Aku tanya kalau pergi kat malish centre bawak resit ke.. Dia cakap bawak kad tu... 

Okey kelemahan kat sini.. Aku tak tahu sama ada dia cakap atau tak suruh register as malish user.. Kena register MALISH USER DALAM MASA 2 MINGGU ! Lebih drp 2 minggu if kau tak register, maka WARRANTY is NOT VALID !!! Perghhh korang ! Boleh tak benda tu dihighlight betul2! Tak lah kena macam aku,,, geram betul ! 

Aku tak tahu lah pump on the go aware tak kes ni? Samada korang patut highlight banyak kali kat user / buyer... Or korang sediakan laptop / komputer utk self-register or korang registerkan jelah kan simple.. Ke staff korang masa tu tak aware langsung? Tak bertanggungjawab!!

Yg MALISH pun satu hal, orang tak register dia taknak terima, takut orang lain pakai kad warranty tu ke ape?? 

Mahal wey rosak aje dalam RM200 terbang.. Warranty tu utk adapter.. Mmg membazir


Memang haramjadah official warranty 1 year konon ! 

No comments :